Svenskarnas hemliga spartips

Vi kommer ofta med nya spartips här och idag tänkte vi introducera er läsare till ett spartips som säkert många känner till – medan andra går helt ovetande. Det gäller helt enkelt bara att hitta till de rätta sajterna där du kan plocka upp rabattkoder. Sedan lever du på rea, när och hur du vill.

Det finns många sajter som utger sig för att dela ut rabattkoder, men det är inte alltid de fungerar. Vi har testat runt och kommit fram till att Gratislandet har de bästa rabattkoderna, spana till exempel in deras schyssta erbjudanden på rabattkod för hotels.com! När du väl är invigd kommer du helt enkelt inte se någon anledning med att sluta kolla på deras sajt om det finns en rabattkod när du ska resa, handla kläder eller prova på en matkasse bland mycket annat.

Att leva på rea

Att leva på rabattkoder och rea har blivit ett allt vanligare sätt som svenskarna sparar in pengar på. Men inte alla vill dela med sig av sin hemlighet! Skulle du ha som vana att ”leva på rea” hela tiden genom att alltid spana in rabattkoder innan du beställer från nätet, kan du komma upp i ett högt sparande du inte trodde var möjligt. Detta vittnar till exempel paret som sparade ihop en miljon kronor innan de ens fyllt 30 – här kan du läsa den inspirerande artikeln i Expressen.

Medan du ska tänka på att alltid dra ner på dina utgifter ska du också välja att placera ditt sparande på ett smart sätt. Du behöver också dela upp ditt sparande i kortsiktigt och långsiktigt sparande:

– När det gäller pension behöver man göra ett klokt val en gång, och sen inte fundera så mycket. Att lägga merparten av kapitalet i globalfonder är ett klokt val, till exempel en indexfond. Allas.se